| Агенция РОНИ - Недвижими имоти в България и в чужбина
Град Провадия , централен площад ул. Димитър Грънчаров - 16
РОНИ - Недвижими имоти ,тел. +359899855101
ronibg2001@gmail.com
БългарскиEnglsihRussian

РАЙОНИ


ВИД ИМОТ


ЦЕНИ


http://www.hotel-lesidren.com/bg/

https://www.sevastokrator.com/
Имение 45000 кв.м с 4 къщи на 15 км от град Елена


 
ID / Дата: 2845 / 2019-06-06
Регион:
Северна България
Град/село:
Категория:
Площ:
45000 м2
Застроена площ:
440 м2
Цена:
119 990 €
 Имотът e разположен върху територия от 13,5 дка регулирана земя и 32 дка земеделска земя и овощни градини. Имотът е с отделно ел. захранване, отделен клон на голям водопровод и изградена централна канализационна система. Къщите заемат 440 кв.м. разгъната застроена площ.
Състои се от 4 изцяло реновирани двуетажни къщи, които са в добро състояние. Къщите са така реновирани, че е запазен характерния за региона възрожденски стил. Направена е топло- и шумоизолация; подменени са покривите и дюшемето; поставени са нови ВИК, ел. и отоплителни системи, нова дървена дограма, прозорците на която са със стъклопакет.
На първия етаж на първата къща са разположени механа с кухненски бокс и тоалетна, а на втория етаж – голяма веранда, две спални и две бани към тях.
На приземния етаж на втората къща се намира механа с кухненски бокс и баня с тоалетна, а на втория етаж – 3 спални с баня и тоалетна и голяма, панорамна тераса.
Третата къща е построена на два етажа като на първия етаж има механа, спалня, баня и тоалетна към нея, отделна тоалетна. Вторият етаж се състои от 3 спални, две от които със собствена баня и тоалетна, трапезария, кухня и панорамна веранда.
Първият етаж на четвъртата къща се състои от механа с кухня, баня с тоалетна и спалня със самостоятелен санитарен възел, а на втория етаж са разположени 4 спални със самостоятелни бани и тоалетни и голяма веранда.
Красива панорамна гледка се разкрива от всяка част на имота. Има допълнителна стопанска постройка и навес. Предлаганият имот е с голям бизнес потенциал. Районът е тих и спокоен, подходящ за отдих и почивка

Въпрос за 2845

Име: *
Град: *
E-mail: *
Тел.:
Коментар: *
Запознат съм и съм съгласен с "Политика за защита на личните данни" *
 

 2020, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни