Град Провадия , централен площад ул. Димитър Грънчаров - 16
РОНИ - Недвижими имоти ,тел. +359899855101
ronibg2001@gmail.com
БългарскиEnglsihRussian

РАЙОНИ


ВИД ИМОТ


ЦЕНИ


http://www.hotel-lesidren.com/bg/


Триетажна обзаведена къща в село близо до Провадия


 
ID / Дата: 1984 / 2017-07-18
Регион:
Област Варна
Град/село: Провадия
Виж на картата:
Категория:
Площ:
570 м2
Застроена площ:
120 м2
Цена:
45 000 €
 Къщата се намира в село  на 7 км от Провадия и на 55 км от Варна. В селото има все повече нови и хубави къщи, и е предпочитано място за крайградски имот. 
Къщата е масивна 3-етажна, с южно изложение и красива панорама към хълмовете отсреща. Към нея има парцел с площ 570 кв.м., който е с лек наклон и в момента е засят с райграс и овошки. В градината е изградено барбекю с кът за хранене и почивка. Между къщата и парцела има изграден дренаж, който отвежда дъждовната вода встрани от къщата. 

Описание на къщата:
1 етаж – всекидневна, спалня, баня с тоалетна. Подовете във всяка от стаите са с плочки. От първия етаж може да се излезе директно на циментираната площадка пред къщата, или по вътрешно стълбище да се стигне до втория етаж.
2 етаж - остъклено входно предверие, всекидневна с камина, кухненски кът, коридор, тоалетна, вътрешно стълбище към трети етаж. Подът във всекидневната е ламинат, а в кухнята – гранитогрес. 
3 етаж – 2 спални с излаз към обща тераса с панорамна гледка, баня и тоалетна, коридор. Подът в спалните е ламинат, а в коридора – плочки. 

Къщата има парно отопление, свързано с камината на средния етаж. Във всяка стая има радиатори. Отделно на всеки етаж има климатик. Дограмата и вратите са PVC. 
Имотът е електрифициран, водоснабден, има и алармена система. Интернет и кабелна телевизия също са налични. 
Към къщата има прикрепено и малко складово помещение, което в момента се използва като склад за дърва. 

Къщата се предлага напълно обзаведена и има всички съвременни удобства за постоянно живеене или за крайградска къща. На улицата непосредствено пред нея има изворна чешма с висок дебит. 
Мястото е тихо и спокойно, съседите са добри и отзивчиви. Селото, като цяло, е предпочитано място за живеене, и вече няколко чуждестранни семейства живеят там за постоянно. 

Въпрос за 1984

Име: *
Град: *
E-mail: *
Тел.:
Коментар: *
Запознат съм и съм съгласен с "Политика за защита на личните данни" *
 

 2019, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни