| Агенция РОНИ - Недвижими имоти в България и в чужбина
Град Провадия , централен площад ул. Димитър Грънчаров - 16
РОНИ - Недвижими имоти ,тел. +359899855101
ronibg2001@gmail.com
БългарскиEnglsihRussian

РАЙОНИ


ВИД ИМОТ


ЦЕНИ


http://www.hotel-lesidren.com/bg/










Нощен клуб 320 кв.м. в центъра на Варна


 
ID / Дата: 1632 / 2016-04-05
Регион:
Област Варна
Град/село: Варна
Категория:
Застроена площ:
320 м2
Цена:
230 000 €
Нощен клуб 320 кв.м. в центъра на Варна

https://www.youtube.com/watch?v=fygygnAa0QU

Административната сграда е изградена на мястото на Ешкеназка Синагога Варна,наричана още Малката Синагога , строена през 1908-1910 година в мавритански стил,с отделни готически елементии богата орнаментирана фасада.След огледна Комисия от Община Варна за констатиране на състоянието на сградатаи след съгласие от Централния Израелтянски духовен съвет,Националният институт за паметници на културатадава становище сградата да бъде съборена и на нейно място да бъде построена Административна сграда ,като три от стените на старата Синагога да  бъдат изградени отново и вписани в новото строителство, с цел запазване на архитектурния паметник. Строителството започва през есента на 2007 година и завършва през 2012 година,като от 27.09.2012 година има издадено Разрешение за ползване.Проектът е осъществен от инженер Митко Александров с помощта на професор доктор Овид Фархи и подкрепата на цялата еврейска общност. Като паметник на културата с архитектурна стойност , сградата е уникална за град Варна - съчетание на архитектурен и културен паметник с модерна административна сграда.

МЕСТОНАХОЖДЕНИЕ 
---------------------------------
Сградата се намира в историческия и административен център на град Варна -така наречената Гръцка махала на улица ТИЧА -№5

ФУНКЦИОНАЛНОСТ
-----------------------------------
Предвид това, че обектите са в сграда с административен статут, те са с широко приложениена експлоатация,не само като офиси и бар,а и като сезонни апартаменти , козметичен салон , зала за обучение , зали за спорт, физиотерапия , включително и складови помещения. В цената на всеки обект е включена земя от УПИ в размер на 15% от площта му.

Въпрос за 1632

Име: *
Град: *
E-mail: *
Тел.:
Коментар: *
Запознат съм и съм съгласен с "Политика за защита на личните данни" *
 

 



2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни